CALACEIT.CAT

Hola.

El 8 d’octubre vaig registrar http://www.calaceit.cat i avui abro aquest blog. Encara no he decidit si http://www.calaceit.cat redirigirà aquí o seran dues parts que es complementen.

La idea d’obrir aquest web i blog és donar a conèixer el poble de Calaceit a la gent i a les empreses de Catalunya en general.

La idea en va venir fa uns dies quan vaig saber que bancs i empreses importants de Catalunya traslladaven la seva seu social fora de Catalunya. llavors en vaig recordar del bell poble de Calaceit que potser alguna gent coneix per ser el primer poble de l’Aragó tot just deixar Catalunya camí de Motorland a Alcanyís.

En aquests moments tan crucials que està visquent Catalunya em sembla que Calaceit pot tenir un paper balsàmic per la gent de Catalunya que cerca per un moment sortir unos minuts i respirar.

Conec Calaceit i no crec que us decepcioni. I de fet fins i tot he pensat que podria ser un bon lloc per traslladar seus socials. No pas com un reclam per a que les empresen deixin pas Catalunya. Sinó per a que, aquelles empreses que ja tinguin decidit marxar, vegin en Calaceit una oportunitat. No tot ha de ser marxar a Madrid. Calaceit està ben a prop i ens trobarem com a casa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s